Privacy Policy

The GelBottle Inc er et handelsnavn under Daisy’s Nail Company Ltd. Vi ved, at databeskyttelse og sikkerhed ligger vores kunder meget på sinde. Vi har beskrevet de procedurer, vi bruger til at beskytte dine personoplysninger. Du bedes læse denne fortrolighedspolitik omhyggeligt og tjekke den en gang imellem, idet den kan ændre sig fra tid til anden. The GelBottle Inc gemmer ikke kunders kreditkortoplysninger.

THE GELBOTTLE INC Databeskyttelsesforpligtelser

The GelBottle Inc er dedikeret til at beskytte dine data på nettet. Vi vil kun indsamle, opbevare og bruge dine personoplysninger til specifikke formål. Vi bruger dine personoplysninger til at understøtte og udvikle vores kontakt med dig. Vi deler kun dine personoplysninger i overensstemmelse med databeskyttelsesloven fra 1998 og andre relevante lovgivninger. Du kan til enhver tid kontakte The GelBottle Inc med spørgsmål vedrørende databeskyttelse eller andre anliggender samt se de personoplysninger, du har givet os, og anmode om ændring.

Samtykke

Ved brug af The GelBottle Inc-hjemmesiden og ved enhver videregivelse af personoplysninger via hjemmesiden giver du dit samtykke til, at vi må indsamle og bruge personoplysninger om dig i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik.

Dine oplysninger

Når du registrerer dig på vores hjemmeside for at købe produkter, beder vi om oplysninger, såsom dit navn, e-mailadresse, postadresse og kontaktoplysninger. The GelBottle Inc opbevarer disse oplysninger. Vi opbevarer alle ordrer, du afgiver hos os, så vi kan hjælpe med at håndtere eventuelle forespørgsler eller problemer, du måtte have i fremtiden, og så vi kan sikre, at alle oplysninger, vi sender til dig, er passende. Vi opbevarer enhver e-mailkommunikation, du sender til os, så vi kan spore eventuelle problemer eller bekymringer, du har haft. Vi vil også stille dig en række spørgsmål, når du registrer dig, og fra tid til anden via e-mail, hvilket vil give os oplysninger, som kan bruges til at forbedre din shopping-oplevelse hos The GelBottle Inc. Du er på ingen måde forpligtet til at besvare disse spørgsmål, de er alle valgfrie, men de vil hjælpe os med at kommunikere mere effektivt med dig. Hvis du ønsker at gennemgå de oplysninger, du har givet til os, fordi du føler, at de oplysninger, vi har om dig, er forkerte, og/eller du gerne vil have dine oplysninger slettet fra vores fortegnelser, kan du gøre dette ved at kontakte os via kontaktoplysningerne nedenfor.

Sådan bruger vi dine personoplysninger

Alle oplysninger, vi indsamler via vores hjemmeside eller via kommunikation med dig, bruges til at drive og udbygge den service, vi tilbyder dig, samt til at personliggøre vores service. Vi er dedikeret til kun at bruge dine personoplysninger til:

  1. Korrekt behandling af dine ordrer.
  2. Udvikling og udvidelse af forretningen, herunder undersøgelse af kundernes shopping-adfærd, reklamebehandling og produktpræferencer hos vores kunder.
  3. Teknisk forvaltning af vores hjemmeside.
  4. At informere dig om, hvilke tjenester vi tilbyder.
  5. At fortælle dig om tilbud og nyheder.

Sådan beskytter vi oplysningerne

Du anerkender, at internettet ikke er en 100 % sikker platform til kommunikation, og derfor kan vi ikke garantere sikkerheden af de oplysninger, du sender til os (eller dem, som vi sender til dig) via internettet. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle skader, som du eller andre kan blive påført, som følge af at sådanne oplysninger ikke behandles fortroligt. Vi træffer alle fornødne foranstaltninger for at beskytte dine oplysninger. Alle personoplysninger, som vi gemmer, bliver opbevaret på en server et sikkert sted.

Sådan kan du hjælpe os med at beskytte dine oplysninger

Du bedes være opmærksom på, at når du frivilligt videregiver personoplysninger i ikke-beskyttede situationer – for eksempel i opslagsfora, via e-mail, eller i chatrum – kan oplysningerne indsamles og bruges af andre. Kort sagt, hvis du skriver personlige oplysninger online, der er tilgængelige for offentligheden, kan det ske, at du modtager uanmodet kommunikation fra andre sider. Husk også på at lukke dit browservindue, når du er færdig med at bruge computeren. Dette er for at sikre, at andre ikke kan få adgang til dine personoplysninger og kommunikation. Hvis du deler en computer med en anden, eller bruger en computer på et offentligt sted, såsom et bibliotek eller en internetcafé. kan vi ikke bekræfte eller garantere sikkerheden af alle oplysninger, du sender til os, og du gør det derfor på eget ansvar. Når vi modtager kommunikation fra dig, gør vi vores bedste for at sikre, at den opbevares sikkert i vores systemer.

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål vedrørende dine personoplysninger eller vores fortrolighedspolitik, bedes du kontakte os på  contact@thegelbottle.com For at se alle de oplysninger, vi har om dig, og for at rette eventuelle unøjagtigheder, kan du skrive til os på: Unit 1, G3 Business Park, Dolphin Road, Shoreham-By-Sea, BN436AN, East Sussex, Storbritannien.

Ændringer i fortrolighedspolitikken

Vi forbeholder os retten til at ændre vores privatlivspolitik inden for alle relevante lovgivninger og retningslinjer. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at sikre, at disse sider altid er opdateret med de nyeste oplysninger, samt give dig besked om sådanne ændringer ved at uploade den reviderede fortrolighedspolitik på The GelBottle Inc´s hjemmeside.

COOKIEPOLITIK

Ved at besøge denne hjemmeside med dine browserindstillinger indstillet til at tillade cookies giver du samtykke til, at The GelBottle Inc bruger cookies til formålene beskrevet nedenfor for at give dig den mest effektive shopping-oplevelse.

Vores cookiepolitik

Bemærk venligst: For at gøre fuld brug af The GelBottle Inc´s hjemmeside og drage fordel af et udvalg af personlige funktioner skal din computer, tablet eller mobiltelefon være indstillet til at acceptere cookies.

  • The GelBottle Inc bruger cookies for at kunne give den bedst mulige brugeroplevelse, uden dem ville vi ikke være i stand til at gøre ting som at huske dine præferencer eller gøre det muligt at gemme produkter i kurven. De cookies, vi bruger, gemmer ikke følsomme oplysninger, såsom navn, adresse eller betalingsoplysninger, og de kan ikke skade din computer.
  • De oplysninger, vi indsamler via disse cookies, er udelukkende med det formål at forbedre vores hjemmeside og din browseroplevelse – de bliver aldrig brugt til at identificere dig, og vi ville aldrig dele eller sælge disse oplysninger.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der downloades og gemmes på din computer eller mobiltelefon af de websider, du besøger. Din browser får adgang til cookie-filen, når du besøger hjemmesiden, der producerede den. Dette medvirker til at lette din navigation ved automatisk at logge dig ind og huske ting som dine præferencer, og hvad der er i din indkøbskurv. Oplysningerne, der gemmes i en given cookie, kan kun tilgås af den hjemmeside, der skabte den, og cookies er begrænset til kun at kommunikere de oplysninger, du har oplyst til webstedet.

Typer af cookies

Session-cookies (eller Transient-cookies) Session-cookies gemmes i computerens hukommelse i hele browsing-sessionens varighed. De bliver utilgængelige, efter at sessionen har været inaktiv i et stykke tid, og slettes automatisk fra din computer, når browseren lukkes. De tillader dig at skifte fra side til side uden at skulle logge på flere gange. Vedvarende (eller permanente) cookies Vedvarende cookies Vedvarende cookies gemmes i computerens hukommelse og slettes ikke, når browseren lukkes. De bruges til at gemme dine præferencer på hjemmesiden, så de bliver husket næste gang, du besøger hjemmesiden. De bruges også til at indsamle oplysninger om antallet af besøgende, den gennemsnitlige tid brugt på en bestemt side samt til at analysere shopping-adfærden på hjemmesiden. Disse oplysninger bruges til at finde ud af, hvor godt hjemmesiden virker, og hvor der kan ske forbedringer. Flash cookies (eller lokalt delte objekter) Du har sikkert Adobe Flash installeret på din computer. Websteder, der indeholder Flash, kan også gemme små filer på computeren, der bruges på samme måde som cookies. Flash-cookies kan også sikkerhedskopiere de oplysninger, der er lagret i andre cookies. Når du sletter cookies, påvirkes dine Flash-cookies ikke. Så en hjemmeside kan stadig genkende dig, hvis den har sikkerhedskopieret de slettede cookie-oplysninger på en Flash-cookie.

Deling med sociale netværk

Hvis du bruger de badges, der giver dig mulighed for at dele produkter og indhold med dine venner via sociale netværk, såsom Twitter og Facebook, kan disse selskaber sætte en cookie i din computerhukommelse. Få flere oplysninger om disse her:  https://www.facebook.com/about/privacy/  http://twitter.com/privacy http://www.google.com/intl/en-GB/policies/privacy/ I tilfælde af tab eller svindel, som involverer personoplysninger, accepterer du at friholde Daisys Nail Company Ltd og The GelBottle Inc for alle erstatningskrav. Vi er registreret hos ICO (Information Commissioner Office) tidligere Databeskyttelses-afdelingen A8167571. Fortrolighedspolitik opdateret 2017

For at kunne tilbyde dig Klarnas betalingsmuligheder vil vi videregive visse aspekter af dine personoplysninger til Klarna, såsom kontaktoplysninger og ordreoplysninger, for at Klarna kan vurdere, om du opfylder betingelserne for deres betalingsmuligheder, og for at de kan skræddersy betalingsmulighederne til dig.

Generel information om Klarna kan du finde her. Dine personoplysninger håndteres i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning og i overensstemmelse med oplysningerne i Klarnas fortrolighedspolitik.