Vilkår og betingelser

VILKÅR & BETINGELSER

Du bedes læse vilkår og betingelser grundigt inden køb; ved indkøb gennem The GelBottle Inc accepterer du disse vilkår og betingelser. Disse vilkår og betingelser gælder for brugen af denne hjemmeside og med adgang til denne hjemmeside og/eller afgivelse af en ordre, accepterer du at være bundet af de vilkår og betingelser, der er beskrevet her. Hvis du ikke accepterer at være bundet af disse vilkår og betingelser, kan du ikke bruge eller besøge denne hjemmeside. Disse vilkår og betingelser overholder forbrugeraftale-forordningerne. Du er velkommen til at udskrive eller gemme disse vilkår til dine egne optegnelser.

Ved Femmeunique A/S´ brug af varemærket ejer The GelBottle Inc ophavsret, varemærker og andre intellektuelle rettigheder til materiale og indhold på denne hjemmeside, som du kan bruge, downloade, kopiere, offentliggøre, transmittere eller på anden måde gøre tilgængelig for din egen personlige, ikke-kommercielle brug. Enhver anden anvendelse eller gengivelse af materialet eller indholdet er strengt forbudt. Du må ikke oprette et link til denne hjemmeside uden forudgående skriftlig tilladelse, ej heller må du begrænse eller hindre anvendelsen af eller glæden ved hjemmesiden for andre. Mens vi vil bruge rimelige bestræbelser på at kontrollere rigtigheden af de oplysninger, vi angiver på GelBottle Inc´s hjemmeside, giver vi ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller underforstået, i forhold til nøjagtigheden. Denne hjemmeside indeholder materiale, som er ejet af eller licenseret til os. Dette materiale omfatter, men er ikke begrænset til, design, layout, udseende, fremtoning og grafik. Gengivelse er forbudt, medmindre det er oplyst og i overensstemmelse med ophavsretten, som udgør en del af disse vilkår og betingelser. Af og til vil denne hjemmeside også indeholde links til andre hjemmesider. Disse links er stillet til rådighed for at gøre det nemmere for dig at videregive yderligere oplysninger. Det er ikke ensbetydende med, at vi støtter disse hjemmesider. Vi har intet ansvar for indholdet af de(n) forbundne hjemmeside(r).

Hvor udtrykket ”arbejdsdage eller timer” er fremhævet, er weekender og helligdage, såsom jul, ikke inkluderet.  Når du afgiver en ordre hos The GelBottle Denmark, vil du få tilsendt en ordrebekræftelse, der beskriver din ordre, hvilket giver dig rig mulighed for at rette eventuelle fejl (såsom forkert størrelse eller farve). Hvis du har klager, kan du sende dem til kontaktoplysningerne, som du finder i bunden af dette dokument. Disse vilkår og betingelser gælder for alle transaktioner på denne side. De påvirker ikke dine lovbestemte rettigheder.

Tilføjelser til din ordre: Grundet automatiseringen af vores opfyldelses- og forsendelsesprocesser, er det desværre ikke altid muligt at lave tilføjelser til din ordre. I nogle tilfælde er vi dog i stand til at lave tilføjelser til din ordre. Følgende betingelser skal være opfyldt:

  1. Du kontakter The Gelbottle indenfor 24 timer efter bestilling og informerer os om, at du ønsker at lave en tilføjelse til din ordre
  2. Tilføjelsen til din er på min kr. 1000,-
  3. Din ordre er endnu ikke behandlet på vores lager og endnu ikke booket til forsendelse med vores kurer

Hvis alle 3 betingelser ikke er opfyldt, skal du afgive en ny separat ordre for dine tilføjelser

Priser

Der tages forbehold for prisændringer, men de er korrekte på opslagstidspunktet. Eventuelle fejl eller stavefejl er ikke forpligtet til at blive efterkommet. Hvis en fejl eller unøjagtighed opdages med hensyn til den annoncerede pris for de varer, du har bestilt, kontakter vi dig hurtigst muligt via e-mail. Dette vil ske for at informere dig om den korrekte pris for varerne og for at spørge dig om, hvorvidt du ønsker at fortsætte med ordren til den ændrede pris, eller om du ønsker helt at annullere ordren. Priser vises i danske kroner. 

Momsfritagelse forklaret

For alle momsfrie tilbud er priserne blevet reduceret i promoveringen med en rabat, som er lig med prisen uden moms (20 %). Derfor svarer det til ikke at skulle betale moms. Moms tilføjes stadig ordren med den nuværende sats på 25 %.

Gavekort

For at indløse et gavekort skal du først åbne en konto. Værdien af gavekortet kan kun indløses med varer. Eventuel ubrugt værdi vises som kredit på din konto.

Behandlingstid

Du vil blive oplyst om en anslået forsendelsesdato, når du afgiver din bestilling. Du kan forvente en forsendelsestid på 1 til 10 arbejdsdage. Ordrer modtaget efter kl. 12.00 vil blive behandlet den næste arbejdsdag. Vi forsøger at holde vores lagerstatus så opdateret som muligt, men i nogle tilfælde kan varen være udsolgt. Hvis dette er tilfældet, giver vi dig besked via e-mail. Skulle din ordre ikke ankomme, beder vi dig venligst om at kontakte GelBottle Inc, hvorefter du vil blive tilbudt en fuld refusion eller en ombytning efter 15 dage (for ordrer i Storbritannien).

Transittid

Alle internationale forsendelser opkræves baseret på vægt og volumen. Forsendelser indenfor Storbritannien har alle én fast pris. Vi er ikke ansvarlige for nogen international importtold og afgifter, hvis disse opstår.

Salgsvarer

Alle varer købt i løbet af eventuelle kampagner tages ikke retur, medmindre de er defekte. 

Rabatkoder & værdikuponer 

Rabatkoder og værdikuponer kan ikke bruges i forbindelse med andre tilbud og kan ikke anvendes til udsalgsvarer. 
Vi kan tilbagekalde eller ændre alle tilbud når som helst og uden varsel.

Returvarer & annullering

Vi sikrer, at alle varer, der sendes til vores kunder, er af højeste standard, men hvis der stadig er et behov for at returnere en vare, accepterer vi returvarer. Varer må ikke have været åbnet eller brugt. Emballagen på ikke-nail gel-produkter skal være ubeskadiget. Desværre kan forsendelsesomkostninger ikke refunderes for returvarer eller ombytninger. Alle skader og påkrav skal anmeldes indenfor 24 timer efter modtagelsen. Hvis du ønsker at ombytte eventuelle farvevalg, efter at din ordre er blevet afsendt, skal du returnere flaskerne fuldstændig ubeskadiget for egen regning til TheGelBottle Inc, Returns Department, High Bay Industrial, Unit D2-D5, Dolphin Way, Shoreham-by -Sea, BN43 6NZ, UK. Dine nye farvevalg vil derefter blive sendt til dig med et gebyr på £6,95 til dækning af porto, administration og emballage. Dette kan betales via telefon med kredit- eller debetkort. Når din ordre er blevet hentet hos os af vores kurer, vil du ikke være i stand til at annullere din ordre, medmindre den er fejlagtig. Eventuelle autoriserede tilbagebetalinger vil være i form af en kreditnota. Hvis du ønsker at returnere en vare, bedes du underrette os skriftligt ved hjælp af følgende annulleringsformular, e-mail til [email protected]

Returafdeling, Femmeunique A/S Fredrikstadvej 15, 9200 Aalborg SV, Danmark.: Bestilt den [*], Navn på forbruger(ne), adresse på forbruger(e), Dato *Slet hvis dette ikke er relevant. Vi vil være taknemmelige, hvis du vil returnere dine varer via anbefalet eller sporet pakkepost, det er for både din og vores skyld. Dette er ikke et lovkrav, men en høflig anmodning. Returpolitikken gælder ikke for nedsatte varer

Forudbestillinger

Alle forudbestillinger bliver bestilt og godkendt for hver køber. Desværre kan vi ikke acceptere annullering af forudbestilte varer.

Farvegengivelse

Vi gør alt for at sikre, at alle vores produktbilleder er så nøjagtige som muligt. På grund af indstillinger af farve/opløsning på elektroniske enheder, kan farvegengivelsen afvige en smule fra det fysiske produkt.

Kontaktoplysninger

The GelBottle Danmark, Femmeunique A/S Fredrikstadvej 15, 9200 Aalborg [email protected] +45 70605001